Volledig scherm
© Benny Proot

Drie nieuwe masten voor signalisatie in Oostendse havengeul

OostendeHet agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) zal in samenwerking met onderaannemer Engie Solutions en Oostende, drie grote masten omhoog hijsen in de Oostendse haven. Deze masten vormen het sluitstuk van de werken aan de Oostendse havengeul.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Mysterie rond inbraak in 11 auto’s in Bredene: “Geen enkel voertuig is beschadigd”
  Bredene

  Mysterie rond inbraak in 11 auto’s in Bredene: “Geen enkel voertuig is beschadigd”

  In Bredene zijn in de nacht van maandag op dinsdag diefstallen gepleegd in maar liefst elf geparkeerde voertuigen. “Het bizarre is dat de meeste slachtoffers ervan overtuigd zijn dat ze hun wagen slotvast hebben achtergelaten. Bovendien is er geen schade”, zegt commissaris Dennis Goes van de lokale politie Bredene/De Haan. “Mogelijk gebruikten de inbrekers een soort elektronisch apparaat om de voertuigen te openen.”
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af