Bart Tommelein, burgemeester van Oostende, kreeg onaangename post te verwerken.
Volledig scherm
Bart Tommelein, burgemeester van Oostende, kreeg onaangename post te verwerken. © ISOPIX

Dreigbrief in brievenbus burgemeester Bart Tommelein: “We weten je te vinden”

OostendeNadat eerder deze week de privéwoning van premier Alexander De Croo werd beklad, krijgt nu ook Oostends burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) bedreigingen te verduren. Onbekenden staken bij hem thuis een dreigbrief in de bus. Het was de vrouw van de burgemeester die de bus leegde en de boodschap aantrof. “Een zeer laffe actie. Ik wil altijd in dialoog treden met wie het niet met mij eens is, maar laat mijn familie erbuiten”, stelt Tommelein.

 1. Huisvuil in binnenstad wordt vanaf mei sneller opgehaald: “Als toeristische stad is netheid een prioriteit, voor bewoners en bezoekers”
  Oostende

  Huisvuil in binnenstad wordt vanaf mei sneller opgehaald: “Als toeristi­sche stad is netheid een prioriteit, voor bewoners en bezoekers”

  Vanaf 3 mei tot en met 31 augustus wordt een extra vuilniswagen ingeschakeld voor de huisvuilophaling in sector A en B, waaronder het stadscentrum en de wijk Westerkwartier. “Zo kan het huisvuil in de binnenstad tegen de middag worden opgehaald, wat zorgt voor een nettere binnenstad, en minder overlast voor de ‘meeuwengevoelige’ wijken", schetst bevoegd schepen Anseeuw (N-VA).
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt