Farooq A. werd dit voorjaar opgepakt op verdenking van moord.
Volledig scherm
Farooq A. werd dit voorjaar opgepakt op verdenking van moord. © RV

DNA van slachtoffer aangetroffen op zijn lichaam, maar toch blijft verdachte van moord in kraakpand elke betrokkenheid ontkennen

OostendeDe 29-jarige Irakees die verdacht wordt van een moord in een kraakpand in Oostende, blijft twee maanden langer aangehouden. Dat heeft de Brugse raadkamer beslist. Farooq A. blijft ontkennen dat hij het 35-jarige slachtoffer uit Eritrea om het leven bracht. Nochtans werd DNA van die laatste aangetroffen op zijn lichaam, zo blijkt intussen.

 1. Verdachte van moord in kraakpand blijft feiten ontkennen: “DNA-onderzoek in z'n appartement leverde niets op”
  Oostende

  Verdachte van moord in kraakpand blijft feiten ontkennen: “DNA-onderzoek in z'n apparte­ment leverde niets op”

  De verdachte van de moord in een kraakpand in Oostende blijft een maand langer in de cel. Dat heeft de Brugse raadkamer beslist. Farooq A. (29) blijft ontkennen dat hij het 35-jarige slachtoffer uit Eritrea om het leven bracht. “Bloed dat in z'n appartement werd aangetroffen is alvast het zijne en niet van het slachtoffer”, zegt Maxime Van Winkel, de advocaat van de man.
 2. KV Oostende schrijft bekerverhaal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”
  voetbal

  KV Oostende schrijft bekerver­haal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”

  De competitie of de beker? Het is een vraag die zich steeds opwerpt wanneer een ploeg die slecht presteert in de competitie aan de bak moet in de vaderlandse beker. Maar bij KV Oostende laten ze niet in hun kaarten kijken. Daar kan zo’n alles-of-nietswedstrijd druk van de ketel halen. Wie weet sluit KVO een barslechte maand november definitief af met een mooie prestatie op 1 december.