Sinner's Day heeft zijn tenten opgezet in het Maria Hendrikapark
Volledig scherm
PREMIUM
Sinner's Day heeft zijn tenten opgezet in het Maria Hendrikapark © LBB

Dierenasiel vraagt om geen luide concerten meer te organiseren in het Maria Hendrikapark: Hoe moet het verder met evenementen in ‘t Bosje?

OostendeHet voorbije weekend ging het Sinner’s Day Summer-festival door in het Maria Hendrikapark, ’t Bosje. Het dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust ligt vlak naast het festivalterrein en kon vaststellen dat de luide muziek veel stress veroorzaakt bij de dieren. “De dieren hebben drie dagen afgezien, we hopen dat hier lessen uit getrokken worden en dat evenementen met luide muziek op deze plaats in de toekomst verboden worden.” Het asiel heeft ook een filmpje gemaakt om te tonen hoeveel stress de dieren ervaren.

 1. Oostendenaars ontvangen Rammstein met open armen: “Hopelijk komt er nu elk jaar een grote artiest langs”
  PREMIUM
  oostende

  Oostende­naars ontvangen Rammstein met open armen: “Hopelijk komt er nu elk jaar een grote artiest langs”

  Een concert van een wereldband als Rammstein met zo’n 100.000 bezoekers over twee dagen wekt heel wat nieuwsgierigheid op bij de inwoners van Oostende. Opvallend veel mensen zijn blij dat de stad zo’n grote naam kon strikken en denken met weemoed terug aan de tijd dat Bon Jovi en Michael Jackson naar Oostende kwamen. “Van mij mag er elk jaar zo’n concert georganiseerd worden.”
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.