Dief wil levend standbeeld bestelen, maar wordt gefilmd door YouTubers

OostendeOp de zeedijk in Oostende, aan de Drie Gapers, heeft een dief zondagnamiddag geprobeerd om een straatartiest te bestelen. Omstanders zagen het gebeuren en begonnen te roepen, waarop de dader zijn poging staakte en doodleuk wegwandelde. Wat de dief niet wist, was dat hij gefilmd werd voor een zogenaamde ‘prank video’.

  1. Chef-kok Elien Verhulst (24) van restaurant Vlass wint Pierre Wynants Trophy: “Saus is het belangrijkste bij elk gerecht. En net mijn sauzen gaven blijkbaar de doorslag”
    PREMIUM
    Middelkerke

    Chef-kok Elien Verhulst (24) van restaurant Vlass wint Pierre Wynants Trophy: “Saus is het belangrijk­ste bij elk gerecht. En net mijn sauzen gaven blijkbaar de doorslag”

    Chef-kok Elien Verhulst en haar team van restaurant Vlass, dat bestaat uit onder andere chef Stefaan Lauwereins en haar vriend en sommelier Kenzo Lauwereins, hebben in Flanders Expo Gent de Ster van de Belgische keuken gewonnen, sinds dit jaar omgedoopt tot de Pierre Wynants Trophy. Elien is alvast in de wolken met de overwinning: “Nu mag ik in februari naar Rimini in Italië, om daar alles in de strijd te gooien voor de Young Chef Challenge.”