Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Dief steelt tassen uit wagen terwijl bestuurder (70) achter stuur zit

OostendeDonderdagavond werd een bestuurder bestolen op de parking van een tankstation in de Verenigde-Natieslaan in Oostende. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Rug te veel belast? Andere houding aannemen, a.u.b.: medewerkers van Oostendse Colruyt testen sensoren die trillen als ze op verkeerde manier tillen
  PREMIUM
  oostende

  Rug te veel belast? Andere houding aannemen, a.u.b.: medewer­kers van Oostendse Colruyt testen sensoren die trillen als ze op verkeerde manier tillen

  Colruyt heeft samen met de Belgische start-up SpineWise uit Gent een nieuwe technologie uitgetest om winkelmedewerkers te sensibiliseren om meer ergonomisch te werken. Via sensoren op de werkkledij krijgen medewerkers biofeedback wanneer ze fysiek werk uitoefenen. Hierdoor worden ze zich meer bewust van hun houding en kunnen ze met meer aandacht voor ergonomie hun werk uitvoeren.