Willy Deschildre ontving de diamanten oorkonde van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid.
Volledig scherm
Willy Deschildre ontving de diamanten oorkonde van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid. © rv

Diamanten oorkonde voor bekende slager Willy Deschildre

Willy Deschildre, 67 jaar, is een Oostendse ondernemer in hart en nieren. Dit jaar oefent hij officieel 50 jaar het beroep van slager uit. Voor deze speciale gelegenheid ontving hij de diamanten oorkonde van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Metro Middelkerke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemeester Dedecker: “Er is meer rechtszekerheid in Sicilië dan in België”
  Middelkerke

  Metro Middelker­ke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemees­ter Dedecker: “Er is meer rechtsze­ker­heid in Sicilië dan in België”

  Horecagroothandel Metro in Middelkerke moet van de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw sluiten na een klacht van een concurrent. Weer zou het ontbreken van een geldige vergunning voor de parking aan de oorzaak liggen. “Er is al een tijdje er een vete bezig tussen Metro en Horeca Totaal”, stelt burgemeester Jean-Marie Dedecker. Maar bij Horeca Totaal ontkennen ze alle betrokkenheid. Een dankbare restauranthouder nodigde intussen het Metro-personeel uit.