Willy Deschildre
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Deschildre © Benny Proot

Deze streekproducten mogen volgens kenner Willy Deschildre niet ontbreken in uw feestmenu: “Tarbot met bloedworst, een uitstekende combinatie”

OostendeLokaal kopen is nog nooit zo hip geweest, maar Willy Deschildre uit Oostende is al jaren voorvechter van de producten van hier. Als slager zette hij altijd in op traditionele streekproducten en die traditie wordt nu verdergezet door zoon Karel bij Streekproducten Deschildre. Ze maken zelf ondertussen al vijf erkende streekproducten – geen enkele zaak in Vlaanderen doet beter – en verkopen er daarnaast zo’n 150 in de winkel op de Oosteroever. Willy is dan ook de ideale man om tips te geven voor de lekkerste streekproducten tijdens de feestdagen. HLN contacteerde in totaal elf West-Vlaamse culinaire toppers. Ontdek hier alle tips voor een spetterend eindejaar.

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.