Deze school in Oostende heeft al de ‘Duivelskoorts’ te pakken

Basisschool Hendrik Conscience in Oostende is al helemaal klaar voor het EK. Alles is versierd met Rode Duivels-kleuren. De leerlingen zijn grote supporters, maar zitten zelf ook niet stil. Ze doen een parcourtje en tonen de Rode Duivels hoe ze - vanaf zaterdag - moeten scoren. 

 1. IN BEELD: FFO Night pakt uit met eerste Vlaamse film na de lockdown op rode loper in Oostende
  PREMIUM
  Oostende

  IN BEELD: FFO Night pakt uit met eerste Vlaamse film na de lockdown op rode loper in Oostende

  De eerste editie van de FFO Nights vond zaterdagavond plaats met drie uitverkochte zalen in Oostende en vijftien deelnemende bioscopen verspreid over heel Vlaanderen en Brussel voor de première van de de film ‘Mijn vader is een saucisse’. Het initiatief is een alternatief voor Filmfestival Oostende en wil de heropstart van de Vlaamse filmsector na de lockdown ondersteunen. Onze fotograaf nam plaats op de rode loper.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.