Claudine Pattyn, Caroline Vanwynsberghe, Anneke Delannoye, Gaetane Rombaut en Gwendoline Nys van Lions Club Oostende BO4.
Volledig scherm
Claudine Pattyn, Caroline Vanwynsberghe, Anneke Delannoye, Gaetane Rombaut en Gwendoline Nys van Lions Club Oostende BO4. © Benny Proot

Deze ‘leeuwinnen’ staan vijf jongeren zowel financieel als met raad en daad bij: “Zo kunnen ze zorgeloos verder studeren”

Oostende“We willen niet zomaar voor weldoener spelen, maar jongeren moeten de kans krijgen om verder te studeren, ook als dat lastig is voor hen.” Caroline Vanwynsberghe is coördinator van LISA Oostende, een nieuw project van Lions Club Oostende BO4. Vijf jongeren krijgen tijdens hun hele studieperiode hulp, zowel financieel als praktisch. Guga Baúl, Sandra Bekkari en Heidi Lenaerts zijn de enthousiaste ambassadeurs.

  1. Kursaal Oostende pakt uit met exclusieve en interactieve show Dinosaur World Live: “Kinderen zullen leren over de dino’s en ze ook mogen ontmoeten”
    PREMIUM
    Oostende

    Kursaal Oostende pakt uit met exclusieve en interactie­ve show Dinosaur World Live: “Kinderen zullen leren over de dino’s en ze ook mogen ontmoeten”

    Dinosaurussen zijn heel populair. Dat toonde het Zandsculpturenfestival in Middelkerke deze zomer met meer dan 100.000 bezoekers. Nu pakt Kursaal Oostende uit met een nieuwe dinoshow die in februari 2023 voor het eerst naar ons land komt. “In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten was het al een groot succes, nu brengen we de show naar België met Herman Verbruggen als host”, zegt Gwen Nys, adjunct-directeur van Kursaal Oostende.