Isabelle Vandemaele, Pierre De Coninck en Peter De Gryse lanceren een nieuwe campagne voor Warm Oostende.
Volledig scherm
Isabelle Vandemaele, Pierre De Coninck en Peter De Gryse lanceren een nieuwe campagne voor Warm Oostende. © LBB

Deze hartverwarmende campagne doet een beroep op je vouwkunsten

OostendeDoor alle coronamaatregelen merken de vrijwilligers van vzw Lichtbaken dat het sociaal isolement bij de kwetsbare Oostendenaars groter is dan ooit. De organisatie ontvangt deze mensen normaal gezien in hun ontmoetingscentrum, maar dat is gesloten. Er worden wel afhaalmaaltijden bereid. Lichtbaken lanceert nu een nieuwe campagne van Warm Oostende: ‘Geef een hart, toon jouw hart’.

  1. Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongelukte zal het zwaarste zijn”
    PREMIUM
    Middelkerke

    Joeri loopt 78 kilometer van De Panne naar Knokke om broer te herdenken: “Het stuk waar hij verongeluk­te zal het zwaarste zijn”

    Op 11 mei 2014 stond de wereld van Joeri Depuydt (29) uit Lombardsijde stil. Hij zat in Mexico toen hij vernam dat zijn geliefde broer Jeroen voor eeuwig 18 jaar zou blijven. Een triest verkeersongeval in Raversijde kostte hem het leven. Nu, zeven jaar later, is Joeri fysiek en emotioneel klaar voor dé uitdaging van zijn leven: de hele Belgische kustlijn aflopen. “Met de steun van Jeroen, zal me dat zeker lukken”, klinkt de sportieveling optimistisch. Een portret van een man die op een bijzondere manier de dood van zijn broer een plaats heeft gegeven.