Haar kogelwerende vest redde het leven van de politievrouw. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
Haar kogelwerende vest redde het leven van de politievrouw. (illustratiebeeld) © Benny Proot

Dertiger krijgt 40 maanden cel voor messteek aan politievrouw: "Kogelwerende vest redde haar leven”

OostendeEen 38-jarige Oostendenaar heeft 40 maanden cel gekregen voor een poging tot doodslag op een politievrouw. Movsar I. stak het slachtoffer met een mes. De steek strandde gelukkig in haar kogelwerende vest.

  1. Dierenasiel vraagt om geen luide concerten meer te organiseren in het Maria Hendrikapark: Hoe moet het verder met evenementen in ‘t Bosje?
    PREMIUM
    Oostende

    Dieren­asiel vraagt om geen luide concerten meer te organise­ren in het Maria Hendrika­park: Hoe moet het verder met evenemen­ten in ‘t Bosje?

    Het voorbije weekend ging het Sinner’s Day Summer-festival door in het Maria Hendrikapark, ’t Bosje. Het dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust ligt vlak naast het festivalterrein en kon vaststellen dat de luide muziek veel stress veroorzaakt bij de dieren. “De dieren hebben drie dagen afgezien, we hopen dat hier lessen uit getrokken worden en dat evenementen met luide muziek op deze plaats in de toekomst verboden worden.” Het asiel heeft ook een filmpje gemaakt om te tonen hoeveel stress de dieren ervaren.