Serge Segers, Vincent Thoen, schepen Charlotte Verkeyn en Store manager Annelies Veraverbeke
Volledig scherm
Serge Segers, Vincent Thoen, schepen Charlotte Verkeyn en Store manager Annelies Veraverbeke © LBB

Delhaize op Hazegras ondergaat metamorfose met nieuw supermarktconcept

OostendeNa een een volledige renovatie is de Delhaize supermarkt Oostende Hazegras opnieuw geopend. Delhaize ontwikkelde een volledig nieuw winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Golfmeisje van William Sweetlove op rondpunt gidst je naar zijn tentoonstelling in Leffinge

  Golfmeisje van William Sweetlove op rondpunt gidst je naar zijn tentoon­stel­ling in Leffinge

  Vanaf 8 april kan het grote publiek de eerste retrospectieve tentoonstelling van William Sweetlove in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Leffinge bezoeken. De voorbereidingen lopen volop. Sweetlove drukt zijn opvallende stempel niet alleen binnen de muren van het imposante kerkgebouw. Op het rondpunt aan de Oostendelaan en het shoppingcenter in Middelkerke prijkt tot half september een felrode ‘Cloned Golf-girl with turtles’, één van Sweetloves meest opvallende kunstwerken.
  Middelkerke