Het team van De Grote Post heeft voor een mooi en vooral ook zeer gevuld programma gezorgd voor dit najaar met Liv Laveyne, Mats Van Herreweghe, Simon Monbaliu, Sam Serruys, Pascal Lervant en Serge Feys
Volledig scherm
Het team van De Grote Post heeft voor een mooi en vooral ook zeer gevuld programma gezorgd voor dit najaar met Liv Laveyne, Mats Van Herreweghe, Simon Monbaliu, Sam Serruys, Pascal Lervant en Serge Feys © Benny Proot

De Grote Post presenteert druk najaar waarbij ze meer dan ooit de stad intrekken

OostendeNooit eerder was er in één najaar zoveel te beleven in cultuurcentrum De Grote Post in Oostende, gaande van theater, performance en concerten tot een heus parcours doorheen het gebouw. Bezoekers kunnen alle hoekjes en kantjes van het bijzondere gebouw leren kennen. De Grote Post bestaat in december tien jaar en dat moet gevierd worden.

 1. 60 kandidaten nemen deel aan testdag van Oostendse politie. “Ideaal om kennis te maken met de selectieprocedure”
  Oostende

  60 kandidaten nemen deel aan testdag van Oostendse politie. “Ideaal om kennis te maken met de selectie­pro­ce­du­re”

  Een 60-tal kandidaten kwamen woensdag naar de Koninklijke Stallingen kennismaken met de selectieprocedure om te starten aan een politiecarrière. De deelnemers konden al eens de sportproef afleggen en kijken of ze fit genoeg zijn om te slagen. Er waren daarnaast ook politie-inspecteurs om op alle vragen van de kandidaten te antwoorden. De Oostendse politie kampt met een personeelstekort en hoopt op deze manier meer mensen warm te maken om deel te nemen aan de proeven.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 1. RESTOTIP. WASBAR in Brugge: “Tegenvallende start, maar de Curry Kentucky kon gelukkig wél bekoren”
  PREMIUM
  Brugge

  RESTOTIP. WASBAR in Brugge: “Tegenval­len­de start, maar de Curry Kentucky kon gelukkig wél bekoren”

  De bekende zangeres Emma Bale (22) introduceerde haar eigen favoriete recepten in de vers geopende vestiging van WASBAR in een iconisch pand op de Markt van Brugge. Gerechten als vegan açaï bowls, cinnamon rolls, crispy bacon pancakes, burrata dip... dragen een duidelijke Emma Bale-signatuur, al staan uiteraard ook de klassieke bagels op de kaart. Je zou bijna vergeten dat je ook in Brugge écht je was kan doen in de zaak.