Heidi Lenaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi Lenaerts. © Dieter Bacquaert

De favoriete plekjes van Heidi Lenaerts in Oostende. “Deze stad heeft een mix van drukte en rust: perfect voor mij”

Heidi Lenaerts is al tien jaar een trouwe bezoeker van Oostende en kwam er afgelopen zomer uiteindelijk ook wonen. De radiopresentatrice houdt vooral van de combinatie tussen de stad - waar heel wat te beleven valt - en de rust die over Oostende kan vallen buiten de toeristische seizoenen. “Ik heb lang in Brussel gewoond en ben dan naar de rand van de stad verhuisd, maar daar vond ik het dan weer te rustig. Hier gebeurt het hele jaar door iets, maar je kan ook op een herfstdag helemaal alleen op het strand staan. Oostende is perfect.”

1 reactie

 • Stan Vankoo

  1 jaar geleden
  Rust in Oostende?? Hilarisch!
 1. Leffingeleuren hoopvol voor nieuwe editie: “Al bewezen dat we snel naar plan B en C kunnen schakelen”
  PREMIUM
  Leffinge

  Leffinge­leu­ren hoopvol voor nieuwe editie: “Al bewezen dat we snel naar plan B en C kunnen schakelen”

  Het begint stilaan te kriebelen bij de organisatoren én bezoekers van de vele zomerfestivals. De opgestarte vaccinatiestrategie tegen het coronavirus geldt als ‘startschot’ voor het herwinnen van onze vrijheid - en dus ook van een stevig danspasje op menig muziekfestival. Bij Leffingeleuren, dat traditiegetrouw na de zomer valt, volgen ze de situatie op de voet. “We zijn hoopvol gestemd", duimt Johan Vynck van de organiserende vzw De Zwerver.
 2. Achttal besmettingen bij Oostendse politie, maar korpschef relativeert: “We hebben 350 mensen in dienst en staan nog op code groen”
  Oostende

  Achttal besmettin­gen bij Oostendse politie, maar korpschef relati­veert: “We hebben 350 mensen in dienst en staan nog op code groen”

  Leden van de lokale politie Oostende zijn besmet met het coronavirus. Volgens korpschef Philip Caestecker gaat het om een achttal mensen. De korpschef wil absoluut een grote uitbraak vermijden, maar relativeert ook. “Wij zijn een afspiegeling van de maatschappij en dus zijn besmettingen niet verwonderlijk, ondanks onze strikte voorzorgsmaatregelen. We hebben immers 350 mensen in dienst, die ook een privéleven hebben. Voorlopig is er geen reden tot paniek.”
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"