Heidi Lenaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi Lenaerts. © Dieter Bacquaert

De favoriete plekjes van Heidi Lenaerts in Oostende. “Deze stad heeft een mix van drukte en rust: perfect voor mij”

Heidi Lenaerts is al tien jaar een trouwe bezoeker van Oostende en kwam er afgelopen zomer uiteindelijk ook wonen. De radiopresentatrice houdt vooral van de combinatie tussen de stad - waar heel wat te beleven valt - en de rust die over Oostende kan vallen buiten de toeristische seizoenen. “Ik heb lang in Brussel gewoond en ben dan naar de rand van de stad verhuisd, maar daar vond ik het dan weer te rustig. Hier gebeurt het hele jaar door iets, maar je kan ook op een herfstdag helemaal alleen op het strand staan. Oostende is perfect.”

1 reactie

 • Stan Vankoo

  1 jaar geleden
  Rust in Oostende?? Hilarisch!
 1. Anton Tanghe (KV Oostende) weet dat Play-off 1 moeilijk wordt: “Sowieso fier zijn op minstens een vijfde plaats”
  Oostende

  Anton Tanghe (KV Oostende) weet dat Play-off 1 moeilijk wordt: “Sowieso fier zijn op minstens een vijfde plaats”

  Zonder ongelukken of een tactische verrassing staat Anton Tanghe (22) zondagavond gewoon aan de aftrap in de slotmatch tegen Cercle Brugge. “Ik heb nooit gedacht dat ik dit seizoen zoveel zou spelen”, is het voormalige jeugdproduct van Club Brugge zelf verrast. Het mooie seizoen van KVO kan zondagavond extra kleur krijgen, al moet de club weer afrekenen met een licentiesoap.
 2. Boek over 40 jaar KV Oostende in de maak: “Ook al behaalden we geen landstitels of bekers, een rijke geschiedenis hebben we wél”
  PREMIUM
  Oostende

  Boek over 40 jaar KV Oostende in de maak: “Ook al behaalden we geen landsti­tels of bekers, een rijke geschiede­nis hebben we wél”

  Het is nog meer dan twee maanden ver, maar bij veel Oostendenaars staat de datum van 22 juni omcirkeld in hun agenda. Op die dag is het precies veertig jaar geleden dat voetbalclubs AS en VG Oostende samensmolten tot KV Oostende. Voor superfan Kris Heddebauw (48) hét moment om met een boek uit te pakken: ‘40 jaar supporter’. Reserveren en bestellen kan nu al.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee