De medewerkers van de Brem werden geprezen voor hun inzet tijdens het feest voor het 60-jarig bestaan
Volledig scherm
De medewerkers van de Brem werden geprezen voor hun inzet tijdens het feest voor het 60-jarig bestaan © LBB

De Brem vangt al 60 jaar kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. “We geven de kinderen hier een thuis”

OostendeDit weekend werd het 60-jarig bestaan van De Brem gevierd. Doorheen de jaren hebben heel wat kinderen hier een kans gekregen op een betere toekomst. De voorziening is een pionier in het jeugdwelzijnswerk. Al van bij het begin is het tehuis een vaste waarde voor het opvangen en begeleiden van kinderen en jongeren uit gezinnen die het moeilijk hebben. Tijdens het verjaardagsfeest werden vooral de medewerkers geprezen voor hun tomeloze inzet voor de kinderen.

  1. KV Oostende schenkt 100 kg aan sportkledij voor jongeren: “Het project is een succes, we hebben al 1,2 ton sportspullen ingezameld”
    oostende

    KV Oostende schenkt 100 kg aan sportkle­dij voor jongeren: “Het project is een succes, we hebben al 1,2 ton sportspul­len ingezameld”

    Stad Oostende heeft dit jaar al 1,2 ton aan sportgerief opgehaald. Ook KV Oostende deed maandag een duit in het zakje door maar liefst 100 kg aan kledij te doneren. De spullen en kledij worden niet zomaar uitgedeeld, maar opnieuw verkocht via de Kringwinkel Kust. Op die manier kan iedereen aan een goedkoper tarief tweedehands sportgerief aanschaffen. Dankzij de UiTPAS krijgen gezinnen die het moeilijk hebben nog eens een extra korting.