Oostende Daikin
Volledig scherm
Oostende Daikin © Benny Proot

Daikin Oostende gaat op zoek naar 100 extra medewerkers door stijgende productie

OostendeHet Oostendse bedrijf Daikin, dat onderdeel is van de Japans multinational gespecialiseerd in airconditioning en warmtepompen, plant tegen eind dit jaar 100 extra operationele medewerkers aan te werven voor zijn site in Oostende. Daikin heeft extra medewerkers nodig door de sterk gestegen vraag naar verwarmingstoestellen op basis van de warmtepomp-technologie.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.