Koen De Bouw en Peter Craeymeersch.
Volledig scherm
Koen De Bouw en Peter Craeymeersch. © Benny Proot

Corona of niet, Ensors worden uitgereikt tijdens gala: “Zo kunnen we de Vlaamse film toch onder de aandacht brengen”

OostendeVoor het eerst zou het Filmfestival Oostende dit jaar in de winter plaatsvinden, maar corona heeft er anders over beslist. Geen festival dus, maar de uitreiking van de Ensors - de Vlaamse filmprijzen - gaat zaterdag wél door. Niet met een rode loper en veel bekend volk in Oostende, maar volgens Peter Craeymeersch wordt de uitreiking wel toegankelijker dan ooit. “Het wordt een mooie uitzending vanuit het Kursaal en Thermae Palace Oostende.”

 1. Daar is Louis (57) terug! Na de herenmode en ijsjes opent hij nu de eerste buurtwinkel van de Oosteroever: “Een ongelofelijke kans”
  PREMIUM
  Oostende

  Daar is Louis (57) terug! Na de herenmode en ijsjes opent hij nu de eerste buurtwin­kel van de Oosteroe­ver: “Een ongelofe­lij­ke kans”

  Louis Van Belleghem (57) is een man van veel talenten, blijkt nogmaals. Na uitbater van een kledingzaak, horecaman, verkoper in een ijskar en coronavrijwilliger in een woonzorgcentrum opent hij nu met De Faar de eerste buurtwinkel van de Oosteroever in Oostende. Als gerant kreeg hij de vrijheid om de zaak mee in te richten. “Ook al ben je al wat ouder, er kunnen altijd mooie uitdagingen langskomen”, glundert Louis.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht