Voorstelling cafe Comedy in de Langestraat te Oostende
Volledig scherm
Voorstelling cafe Comedy in de Langestraat te Oostende © Benny Proot

Comedians treden op in Oostendse cafés: “Een boost voor lokaal talent én de horeca”

OostendeOp 9 november organiseert het Economisch Huis Oostende samen met de Oostendse horeca een comedyavond in zes cafés in de Oostendse uitgaansbuurt. Met deze ‘Café Comedy’ worden niet enkel de lokale cafés ondersteund maar krijgen ook lokale talenten de kans om op te treden.

 1. Oostende haalt met ‘Styx’ opnieuw een tv-klepper binnen: “Dit jaar waren al 40 productieteams aan het werk in onze stad”
  PREMIUM
  Oostende

  Oostende haalt met ‘Styx’ opnieuw een tv-klep­per binnen: “Dit jaar waren al 40 productie­teams aan het werk in onze stad”

  Oostende profiteert mee van de hype van West-Vlaamse tv-series. Na ‘Onder Vuur’, die momenteel loopt op zondag op Eén, kijkt de stad uit naar Styx. Dat is een misdaadreeks met horrortwist die vanaf 2024 te zien zal zijn. “De enige voorwaarde vooraleer we toehappen is dat Oostende als zichzelf in beeld komt en dus niet als fictieve stad. Zo’n projecten zijn een promotionele opsteker en zorgen niet alleen voor extra visibiliteit, maar ook de fierheid van de Oostendenaars voor hun stad krijgt een boost. Dat Oostendenaar Sebastien Dewaele de hoofdrol speelt, is uiteraard meegenomen”, lacht Niels D’Hoedt, marketingmedewerker binnen Toerisme Oostende. De opnames van Styx zijn volop aan de gang.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.