Piv Huvluv uit Oostende schreef het boek ‘Zoiets verzin je niet’.
Volledig scherm
PREMIUM
Piv Huvluv uit Oostende schreef het boek ‘Zoiets verzin je niet’. © Benny Proot

Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstelling éérst uit als boek: “Een bijzondere uitdaging tijdens de lockdown”

OostendePiv Huvluv, Oostendenaar Jan Cattrijsse, speelde eigenlijk met het idee om een boek te maken op basis van een afgewerkte voorstelling. Omdat optreden er niet inzat, veranderde Piv het geweer van schouder: eerst een volwaardig boek schrijven, en daaruit straks een nieuwe show puren. Voor ‘Zoiets verzin je niet’ putte hij inspiratie uit zijn legerdienst. “Ik vind het gemakkelijker om met mezelf te lachen dan moppen te maken over het publiek of BV’s.”

 1. Mama’s helpen ook op Moederdag mee als vrijwilliger in vaccinatiecentrum: “Mijn zonen hebben een verrassing als ik thuis kom”
  PREMIUM
  Oostende

  Mama’s helpen ook op Moederdag mee als vrijwilli­ger in vaccinatie­cen­trum: “Mijn zonen hebben een verrassing als ik thuis kom”

  Op Moederdag zagen wij enkele straffe mama’s in het vaccinatiecentrum van Oostende, die hun ‘feestdag’ opofferden om vrijwillig mee te helpen. Marina Quartier en Sarah Schotte, de echtgenote van Bart Tommelein die net gevaccineerd is, hebben het er met veel plezier voor over. “Op deze manier kunnen we ook ons steentje bijdragen op weg naar een normaal leven.”
 2. Politie Oostende tevreden over eerste uitgaansavond: “Maar er was te veel volk om coronaproof te kunnen zijn”
  PREMIUM
  Oostende

  Politie Oostende tevreden over eerste uitgaans­avond: “Maar er was te veel volk om corona­proof te kunnen zijn”

  De politie van Oostende blikt tevreden terug op de opening van de terrassen zaterdag. Ook de sluiting tegen 22 uur verliep behoorlijk vlot. “Het was gezellig druk en er zijn geen noemenswaardige incidenten gebeurd. Natuurlijk zijn er altijd sommigen die de grenzen opzoeken en proberen te verleggen. Twee café-uitbaters hebben ook een verwittiging gekregen", zegt korpschef Philip Caestecker.
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift