Charlie Dewulf, Gloria Monserez en Sylvia Van Driessche op de rode loper van Filmfestival Oostende 2023.
Volledig scherm
Charlie Dewulf, Gloria Monserez en Sylvia Van Driessche op de rode loper van Filmfestival Oostende 2023. © Emelyne Six

Charlie Dewulf en Gloria Monserez stellen ‘Liefdestips aan mezelf’ voor op Filmfestival Oostende

OostendeVandaag was de nieuwste webserie ‘Liefdestips aan mezelf’, geschreven door Joke De Bruyn en Charlie Dewulf en met Gloria Monserez in de hoofdrol, in première te zien op de 15e editie van Filmfestival Oostende. Ook de première van ‘No Bears’ gebeurde op deze derde dag.

 1. KIJK. Vijf maanden na gasexplosie straalt team van ‘Lizette & Lucien’ op nieuwe stek: “Ik had tranen in mijn ogen en pakte mijn mama vast”
  PREMIUM

  KIJK. Vijf maanden na gasexplo­sie straalt team van ‘Lizette & Lucien’ op nieuwe stek: “Ik had tranen in mijn ogen en pakte mijn mama vast”

  Met vlinders in de buik: zo wandelden de bijzondere medewerkers van Lizette & Lucien vanochtend door het gloednieuwe pand in Oostende. Een zware gasontploffing vernielde in oktober vorig jaar ‘hun’ horecazaak. Zaterdag breekt het grote moment van de heropening aan, maar wij zagen de medewerkers vandaag al even proefdraaien en lieten ons rondleiden. “Gianni, doe jij de afwas maar, ik zal wel de bovenverdieping tonen.”
  Oostende
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.