Burgemeester Bart Tommelein (Open Vld).
Volledig scherm
Burgemeester Bart Tommelein (Open Vld). © Photo News

Burgemeester Bart Tommelein blikt terug op ‘heftigste week uit zijn leven’: “De kritiek van tweedeverblijvers, dat gaat er bij mij niet in”

 “Dat mensen nu discussiëren over de belasting voor tweede verblijven, terwijl er mensen vastzitten in het buitenland, hun job kwijt zijn of besmet zijn met het coronavirus: dat gaat er bij mij moeilijk in.” De Oostendse burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) blikt terug op wat hij zelf ‘de heftigste week van mijn leven’ noemt. En hij kijkt vooruit: “Nu moeten we al nadenken over de gevolgen van de coronacrisis op lange termijn”.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"