De brandweer op interventie in de Stokkellaan in Mariakerke.
Volledig scherm
De brandweer op interventie in de Stokkellaan in Mariakerke. © Bart Boterman

Brandweer rukt uit naar Mariakerke voor rookontwikkeling uit stopcontact

MariakerkeIn de Stokkellaan in Mariakerke (Oostende) brak woensdag rond 10.20 uur brand uit in een woning. Plots veroorzaakte een stopcontact rookontwikkeling.

 1. Kursaal klaar om te knallen... Al wachten toeschouwers nog wat af: “De ticketverkoop van nieuwe shows verloopt aarzelend”
  Oostende

  Kursaal klaar om te knallen... Al wachten toeschou­wers nog wat af: “De ticketver­koop van nieuwe shows verloopt aarzelend”

  Wie de voorbije maanden in Kursaal Oostende was, pikte geen voorstelling mee, maar een coronaprik. Dat is - zo goed als - voorbij: tijd voor muziek en shows! Er staan 40 evenementen op de agenda in het najaar, waarvan 20 procent nieuw. Vreemde vaststelling: de ticketverkoop van nieuwe voorstellingen verloopt aarzelend. “De mensen moeten het blijkbaar opnieuw gewoon worden", zegt Pieter De Wulf van Comedyshows.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.