De Verlaatstraat in de wijk Meiboom in Oostende.
Volledig scherm
De Verlaatstraat in de wijk Meiboom in Oostende. © TVA

Bouwvakkers zwaargewond na val van stelling

OostendeIn de Verlaatstraat in Oostende zijn maandagmorgen twee bouwvakkers van een stelling gevallen toen ze werken aan het uitvoeren waren bij een woning. Het gaat om twee mannen van 43 en 50 jaar uit Koekelare.

 1. Ongewenst bij geboorte, acht keer wielerkampioene van Senegal, nu zit Sabelle in gemeenteraad van Koksijde: “Door hard te werken worden vijanden vrienden”
  PREMIUM
  Koksijde

  Ongewenst bij geboorte, acht keer wielerkam­pi­oe­ne van Senegal, nu zit Sabelle in gemeente­raad van Koksijde: “Door hard te werken worden vijanden vrienden”

  Het levensverhaal van Sabelle Diatta (49) uit Oostduinkerke leest als een film. In de lagere school in thuisland Senegal werd ze gepest, als meisje zonder mama en papa. Van timide tiener groeide ze uit tot achtvoudig wielerkampioene van haar land. De liefde bracht haar naar Oostduinkerke, waar ze deze week de eed aflegde als gemeenteraadslid. Een verhaal van tegenslagen, rechtkrabbelen en vooruit kijken.
 2. Schoonheidsspecialisten en tattoosector zijn klaar voor heropstart: “Mensen snakken naar wat ‘me-time’”
  PREMIUM
  Oostende

  Schoon­heids­spe­ci­a­lis­ten en tattoosec­tor zijn klaar voor heropstart: “Mensen snakken naar wat ‘me-ti­me’”

  De kappers zijn al twee weken open, maandag is het de beurt aan de niet-medische contactberoepen. “De reservaties lopen zeer vlot binnen, al zien we dat sommige oudere klanten voor bepaalde behandelingen iets terughoudender zijn”, merken verschillende specialisten op. Ook bij de tatoeëerders is de goesting groot. “Wij zijn in de hele discussie de vreemde eend in de bijt”, klinkt het bij de sectorkoepel.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"