Een beeld van tijdens de succesvolle boekvoorstelling: Frank Vermang (centraal), geflankeerd door Josha Pylyser (links) en Nick De Laere van de band Mr. Myst.
Volledig scherm
Een beeld van tijdens de succesvolle boekvoorstelling: Frank Vermang (centraal), geflankeerd door Josha Pylyser (links) en Nick De Laere van de band Mr. Myst. © RV

Boek ‘Oostende Rock & Roll’ razendsnel uitverkocht, tweede druk op komst

Op een handvol exemplaren is het boek ‘Oostende Rock & Roll’ van Frank Vermang uitverkocht. “De vraag is zo groot dat ik mensen moet teleurstellen. Maar geen paniek, er komt een tweede druk.”

0 reacties

 1. Ombudsvrouw van Oostende blikt terug op eerste werkjaar: “Geen zoektocht naar dé schuldige, wel kansen grijpen om dienstverlening te verbeteren”
  Oostende

  Ombuds­vrouw van Oostende blikt terug op eerste werkjaar: “Geen zoektocht naar dé schuldige, wel kansen grijpen om dienstver­le­ning te verbeteren”

  De eerste ombudsvrouw van Oostende, Griet Landuyt, behandelde in haar eerste werkjaar 70 klachten over de stadsdiensten. De meest voorkomende klachten gaan over gebrekkige of minder vlotte communicatie. In het eerste jaarverslag blikt Landuyt dan ook terug op de klachten en - meer nog - formuleert ze enkele aanbevelingen. “Het is belangrijk dat de administratieve diensten waken over correcte, tijdige, toegankelijke en actuele communicatie.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen