Schepen van Jeugd Arne Deblauwe in feestzaal Elysée.
Volledig scherm
Schepen van Jeugd Arne Deblauwe in feestzaal Elysée. © Benny Proot

Boccaccio heeft last van Elysée

OOSTENDEHet heeft lang geduurd voor jongeren terecht konden in de Elysée in het stadscentrum om fuiven te organiseren. Nu dat wel kan, zijn er problemen met geluidsoverlast bij de naburige discotheek Boccaccio. Er is in de fuifzaal geen geluidsbegrenzer aanwezig en dat klaagt discotheekuitbater Benny Strouven aan.

 1. Opnieuw kassierster bedreigd bij overval op buurtsupermarkt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvluchtte”
  PREMIUM
  Oostende

  Opnieuw kassier­ster bedreigd bij overval op buurtsuper­markt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvlucht­te”

  Een overvaller heeft zaterdagavond een kassierster van supermarkt Spar op de Gistelsesteenweg in Stene bedreigd met een pistool. De overvaller ging aan de haal met de inhoud van de kassa en sigaretten. Zaakvoerder Jurgen Declercq (49) achtervolgde de dief nog, maar de dader kon ontkomen. Het is al de tweede overval op een buurtsupermarkt in Stene in anderhalve maand. “Ik besefte toen dat het een kwestie van tijd was voor het ook bij ons zou gebeuren.”
 2. Hoteluitbater doet duidelijke oproep: “Kom deze winter naar de kust, er is genoeg te beleven én het is veilig”
  PREMIUM
  Knokke-Heist

  Hoteluitba­ter doet duidelijke oproep: “Kom deze winter naar de kust, er is genoeg te beleven én het is veilig”

  “Ja, wij blijven open, ook al raken we maar nipt uit de kosten. Kom dus zéker naar de kust.” Terwijl de meeste Ibis-hotels in Vlaanderen gesloten blijven, blijven de vestiging aan zee gasten ontvangen. Volgens Wim Maervoet van Ibis Knokke-Heist is er in de kustgemeente - waar nog de helft van alle hotels open is - meer dan genoeg te beleven. Dat beamen ze bij het gemeentebestuur van Knokke-Heist, meer zelfs. “We blikken tevreden terug op de voorbije maanden.”
 1. Eerste resultaten wijzen niet op een grote uitbraak van Zuid-Afrikaanse coronavariant in Oostende
  Oostende

  Eerste resultaten wijzen niet op een grote uitbraak van Zuid-Afrikaanse coronavari­ant in Oostende

  De extra testen bij bewoners van twee appartementsgebouwen hebben uitgewezen dat er geen grote uitbraak is met de Zuid-Afrikaanse coronavariant in Oostende. Wel blijken enkele bewoners besmet. De resultaten worden nu verder onderzocht. Bij de al bekende besmettingen in twee woonzorgcentra blijkt het wel om de Zuid-Afrikaanse variant te gaan. Hier kan een link gelegd worden naar de afdeling Geriatrie van het AZ Sint-Jan, Campus Henri Serruys.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest