Voor het campagnebeeld en als mogelijke inspiratiebron werd het schilderij ‘Under the Waves’ van Yves Velter gekozen.
Volledig scherm
Voor het campagnebeeld en als mogelijke inspiratiebron werd het schilderij ‘Under the Waves’ van Yves Velter gekozen. © rv

Bibliotheek verzamelt verhalen over eenzaamheid voor derde editie Drijfhout

OostendeOnder de noemer ‘Drijfgoud’ pakt Bibliotheek Oostende uit met een derde editie van het literaire kunstproject ‘Drijfhout’. Ook deze keer kan iedereen weer kortverhalen of gedichten insturen. Het thema is - toepasselijk in coronatijden – eenzaamheid.

 1. Opnieuw kassierster bedreigd bij overval op buurtsupermarkt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvluchtte”
  PREMIUM
  Oostende

  Opnieuw kassier­ster bedreigd bij overval op buurtsuper­markt: “Dader struikelde en liet zijn pistool vallen toen hij wegvlucht­te”

  Een overvaller heeft zaterdagavond een kassierster van supermarkt Spar op de Gistelsesteenweg in Stene bedreigd met een pistool. De overvaller ging aan de haal met de inhoud van de kassa en sigaretten. Zaakvoerder Jurgen Declercq (49) achtervolgde de dief nog, maar de dader kon ontkomen. Het is al de tweede overval op een buurtsupermarkt in Stene in anderhalve maand. “Ik besefte toen dat het een kwestie van tijd was voor het ook bij ons zou gebeuren.”
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen