Volledig scherm
© Toon Royackers

Bestuurster van speed pedelec gewond na aanrijding met fietser

 1. Guillaume Hubert en KV Oostende blijven achter met één op vijftien: “Terugkeren naar de basis”

  Guillaume Hubert en KV Oostende blijven achter met één op vijftien: “Terugkeren naar de basis”

  Na een goeie seizoenstart moet KV Oostende herbronnen. Want na zeven ongeslagen wedstrijden op rij, volgden - nu al - vijf matchen na mekaar zonder overwinning. Een één op vijftien is de magere buit, het verlies tegen KV Kortrijk een voorlopig dieptepunt. Dit kalenderjaar moet KVO nog vol aan de pak tegen AA Gent, Cercle Brugge, Anderlecht, Eupen en OH Leuven. Punten pakken is een must.
 2. REPORTAGE: Zaken in Oostendse winkelstraat heropenen met totale uitverkoop: “Beter nu stoppen in schoonheid, dan later met een faillissement”
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE: Zaken in Oostendse winkel­straat heropenen met totale uitverkoop: “Beter nu stoppen in schoonheid, dan later met een faillisse­ment”

  Twee dames, twee dromen om een eigen kledingzaak open te houden in de zijstraat van de Oostendse Kapellestraat, twee keer een totale uitverkoop bij de heropening van de winkels dinsdag. De coronacrisis deed hen allebei beslissen om er nu al de stekker uit te trekken en niet te wachten tot het te laat is. “Het is met een bloedend hart dat ik stop, maar alles verliezen wat ik heb opgebouwd zag ik ook niet zitten”, getuigt Michelle Vanhakendover van boetiek Michelle.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door