De Oostendse politie deed de vaststellingen bij het ongeval.
Volledig scherm
De Oostendse politie deed de vaststellingen bij het ongeval. © Mine Dalemans

Bestuurder wordt afgeleid door sigaret en rijdt tegen paaltje

ZandvoordeIn de Zandvoordedorpstraat in Zandvoorde, Oostende, is zondagvoormiddag een wagen tegen een paaltje gereden. De bestuurder was volgens de lokale politie afgeleid door een sigaret die uit zijn mond viel.

 1. IN BEELD. Van zoete tot hartige eclairs: deze bakkers halen voor de Week van de Eclair de origineelste smaken uit de kast

  IN BEELD. Van zoete tot hartige eclairs: deze bakkers halen voor de Week van de Eclair de origineel­ste smaken uit de kast

  Nog tot zondag 26 juni is het de Week van de Eclair. Over heel het land zetten bakkers en patissiers het langwerpige gebakje voor de gelegenheid extra in de kijker. Ze voegen er fruit aan toe, maken het in de vorm van een dier of transformeren het tot een hartige versie: denk aan een broodje, of zelfs een vol-au-vent-versie. Wij zetten 12 opvallende eclairs op een rijtje. Waar passeer jij dit weekend?
 2. Wim Dumont (47) wil wereldrecord ononderbroken petanquen breken: “Ik heb al niet-slaaptrainingen gedaan van 50 uur”
  PREMIUM
  Middelkerke

  Wim Dumont (47) wil wereldre­cord ononderbro­ken petanquen breken: “Ik heb al niet-slaaptrai­nin­gen gedaan van 50 uur”

  In het weekend van 12 tot 15 augustus wil Wim Dumont (47) het wereldrecord ononderbroken petanquen verbreken. Het huidige record staat op 53 uur gespeeld door 12 man, maar Wim wil het alleen doen en dat gedurende 70 uur. Intussen heeft hij al hard getraind en is hij helemaal klaar om het record te verbreken. “Ik kan niet wachten om te kunnen beginnen!”, zegt Wim met een grote glimlach.