Fien Van Eeckhout doet haar boodschappen graag in de Colruyt in Diksmuide, die uit een studie van Test-Aankoop de goedkoopste in de regio blijkt te zijn.
Volledig scherm
Fien Van Eeckhout doet haar boodschappen graag in de Colruyt in Diksmuide, die uit een studie van Test-Aankoop de goedkoopste in de regio blijkt te zijn. © Foto Gudrun Steen

Bespaar tot 1.112 euro per jaar

DIKSMUIDEDankzij een onderzoek van consumentenorganisatie Test-Aankoop kan je voortaan per gemeente nagaan welke supermarkt de goedkoopste is. In onze regio zijn de vestigingen van Colruyt in Diksmuide, Nieuwpoort en Veurne het goedkoopst.Wie daar zijn boodschappen doet, kan tot meer dan 1.000 euro besparen per jaar.

 1. Directrice van De Oostendse Haard opent poederbrief: “Ik ben enorm geschrokken”
  Oostende

  Directrice van De Oostendse Haard opent poeder­brief: “Ik ben enorm geschrok­ken”

  In de kantoren van sociale huisvestingsmaatschappij De Oostendse Haard is donderdagmorgen een poederbrief aangekomen. Directrice Vanessa Vens, ook sp.a-raadslid, opende de brief en sloeg alarm. Alle zeven aanwezigen moesten urenlang binnen blijven. Na de komst van de civiele bescherming bleek het poeder onschadelijk. “Het moet nog even bezinken wat me precies is overkomen”, zegt Vanessa Vens. Er loopt een onderzoek naar de afzender.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo