Op de datingapp Grindr werd een aanslag op homobars in Oostende aangekondigd. Het parket is op de hoogte.
Volledig scherm
Op de datingapp Grindr werd een aanslag op homobars in Oostende aangekondigd. Het parket is op de hoogte. © RV

Bericht op datingsite over aanslag op Oostendse homobars veroorzaakt paniek, gerecht opent onderzoek

Een bericht op datingapp Grindr zorgt voor onrust op sociale media. Iemand lijkt een aanslag aan te kondigen op homobars in Oostende. Het parket is op de hoogte en is een onderzoek gestart naar de verspreider.

16 reacties

 • Joan Lute

  4 jaar geleden
  Als gehuwd homokoppel uit oostende kunnen we om de realiteit niet heen. De haat die sommigen uitstralen wanneer wij als gelukkig gehuwd homokoppel hand in hand buiten komen is uiterst bedreigend. Tijdens de zomermaanden waneer NoordFranss en Brusselse jongeren toesyromee neemt eveneen het openbaar druggebruik toe met gekende gevolgen. Binnen enkele jaren ontvluchten we België naar warmer en veiliger oorden waar onze liefde geen misdaad en vriendelijkheid de absolute norm.
 • Ben Mertens

  4 jaar geleden
  Hoog tijd dat er iets gebeurd aan de holebi haat door de anders denkende. Ongeacht het geloof dat ze hebben.
 • Eric Duflo

  4 jaar geleden
  In plaats van te gaan onderzoeken en rustig af te wachten zou men beter deze straten afzetten met anti terreur blokken en er militairen zetten. Hoog tijd dat Nva in Oostende verkozen wordt.
 • joeri baeke

  4 jaar geleden
  Nu ben ik bang denk eerder dat die persoon bang moet hebben wat er boven zijn hoofd hangt is zeker ongepast deze tijd zulke dingen waarschijnlijk is dat iem die liefde en passie en genegenheid mist en die gefrustreerd is Laat ieder zijn leven leiden hoe hij zij dat wil en laat een ander gerust
 • Nikki De Ren

  4 jaar geleden
  Hopelijk pakt de politie deze mafkees op want zoiets doe je NIET! Vuile homofoob! Gun deze mensen ook hun recht op plezier/veilig uitgaan!
 1. We hebben na Evenepoel nog een wereldkampioen op de fiets... Tim Desmet (29) is de beste op een eenwieler: “Het begon allemaal met een YouTube-filmpje”
  PREMIUM
  Leffinge

  We hebben na Evenepoel nog een wereldkam­pi­oen op de fiets... Tim Desmet (29) is de beste op een eenwieler: “Het begon allemaal met een YouTube-film­pje”

  Wielersensatie Remco Evenepoel won vorig weekend de regenboogtrui, maar daarmee is hij niet de enige Belgische wereldkampioen op een fiets. Leffingenaar Tim Desmet (29) is immers de beste van de wereld op een eenwieler. Eind augustus won hij goud op het WK in Grenoble in Frankrijk in de discipline hoogspringen. “Ik sprong toen 1.30 meter hoog. Daarnaast eindigde ik daar ook tweede en derde in twee andere disciplines”, zegt Tim.