Roger van Damme kiest voor Oostende om een nieuwe vestiging te openen van Désirée.
Volledig scherm
Roger van Damme kiest voor Oostende om een nieuwe vestiging te openen van Désirée. © Benny Proot

Bart Versluys strikt nieuwe aanwinst voor Oosteroever: Roger van Damme opent eerste Désirée-tearoom aan de kust

OostendeVoor het eerst opent aan de kust een vestiging van Désirée, de tearoom van topchef Roger van Damme. Dat doet hij deze zomer samen met zakenpartners Marc Coucke en Christian Teunissen in de hippe stadswijk Oosteroever in Oostende. Klanten kunnen er genieten van een uitgebreid assortiment desserts, patisserie en ontbijt. “Wie is beter dan Bart Versluys in staat om een locatie aan te bieden die het concept van Désirée alle eer aan doet?”, zegt Roger van Damme.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. 10 tips voor een bezoek aan Oostende voor Anker: Van de grote blikvangers tot boeiende verhalen op de Hydrograaf
  PREMIUM
  oostende

  10 tips voor een bezoek aan Oostende voor Anker: Van de grote blikvan­gers tot boeiende verhalen op de Hydrograaf

  Donderdag gaat Oostende voor Anker opnieuw van start. In de Oostendse binnenstad worden de dokken klaargemaakt om vier dagen lang 150 historische schepen te ontvangen. Het maritieme karakter van Oostende wordt nooit meer in de verf gezet dan tijdens dit festival. Wie liever met de voeten op het droge blijft, kan ook aan wal heel wat beleven. We zetten tien tips op een rij om optimaal van deze editie te genieten. Wat mag je niet missen en waar moet je zeker eens op bezoek?