Az Damiaan Oostende
Volledig scherm
Az Damiaan Oostende © Benny Proot

AZ Damiaan verhoogt ereloonsupplementen om innovatieve investeringen te financieren

OostendeAZ Damiaan zal vanaf 1 juli de ereloonsupplementen voor prestaties op niet-medisch technische diensten optrekken tot 135 procent. De extra inkomsten worden gebruikt voor de financiering van toekomstgerichte innovatieve investeringen.

 1. TERRASTIP. SENSI in Ruddervoorde: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldomein”
  PREMIUM
  Ruddervoorde/Zwevezele

  TERRASTIP. SENSI in Ruddervoor­de: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldo­mein”

  Het is zo rustig gelegen dat zelfs je internetverbinding er af en toe wegvalt. Wie even alle zorgen achter zich wil laten, kan nog tot en met zondag terecht in pop-up SENSI in Ruddervoorde. Chefs Steven Devriendt en Tursen Ringston maken op het kasteeldomein van de Lakebossen eten klaar op een houtgestookte buitenkeuken. De glampingtenten in het bos maken de ervaring helemaal af.
 1. Verpleger Bram trotseert drukste zomer op spoedafdeling van AZ Damiaan: “Twee jaar geleden waren we ‘helden’, nu zijn we opnieuw klachtenbrieven aan het lezen”
  PREMIUM
  Oostende

  Verpleger Bram trotseert drukste zomer op spoedafde­ling van AZ Damiaan: “Twee jaar geleden waren we ‘helden’, nu zijn we opnieuw klachten­brie­ven aan het lezen”

  “Dit is zonder twijfel de drukste zomer op onze spoedafdeling sinds ik hier aan de slag ging.” Verpleger Bram Depoorter draait al 15 jaar mee op de spoedafdeling van AZ Damiaan in Oostende, maar moet dezer dagen, net als zijn collega’s, een tandje bijsteken om alle patiënten de juiste zorg te kunnen geven. Wij zochten hem op tijdens zijn shift op zondagnamiddag. “Hier weet je nooit hoe je planning er uit zal zien.”