AZ Damiaan bedankt medewerkers met rooftop drink
Volledig scherm
AZ Damiaan bedankt medewerkers met rooftop drink © rv

Az Damiaan bedankt medewerkers tijdens Rooftop Drink

OostendeHet Oostendse ziekenhuis Az Damiaan heeft een Rooftop Drink georganiseerd voor alle medewerkers. “De flexibiliteit en inspanningen van onze Ostenders zijn bewonderenswaardig.”

 1. Wie wint Gouden Garnaalkroket? Oostendse restaurantuitbaters in laatste rechte lijn naar festival: “Mijn geheime ingrediënt, dat hang ik niet aan uw neus”
  PREMIUM
  Oostende

  Wie wint Gouden Garnaalkro­ket? Oostendse restaurant­uit­ba­ters in laatste rechte lijn naar festival: “Mijn geheime ingrediënt, dat hang ik niet aan uw neus”

  Met gezonde spanning zijn Oostendse horeca-uitbaters volop in de weer voor het Garnaalkrokettenfestival. In de Wellington Hippodroom stellen zondag twaalf restaurants de ambachtelijk gemaakte creaties voor. Het publiek stemt mee voor de Gouden Garnaalkroket, terwijl een professionele jury van onder andere Gault&Millau ook zijn favoriet bekroont. Een rondje langs de Oostendse keukens. “Tegen zondag maken we zo’n 2.500 kroketten. Mét handgepelde garnalen”, zegt Tom Vanhaecke van Le Bassin.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.