In OC De Ballon werd Nieuwjaar gevierd
Volledig scherm
In OC De Ballon werd Nieuwjaar gevierd © Maikel Marichael

Autoloze Oostendedag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”

OostendeNaar aanleiding van de vele feestelijkheden die we het voorbije anderhalf jaar hebben moeten missen, werden in de Oostendse ontmoetingscentra themafeesten georganiseerd. Zo kon je Valentijn vieren in ’t Viooltje, Kerstmis in De Schelpe of Pasen in ’t Kasteeltje. De bezoekers konden dat allemaal best smaken.

 1. Streng, maar rechtvaardig, zoals het moet: overleden motard Nick (41) laatste keer te zien in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’
  Oostende

  Streng, maar rechtvaar­dig, zoals het moet: overleden motard Nick (41) laatste keer te zien in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’

  De overleden politiemotard Nick Campe (41) was woensdagavond te zien op VTM in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’. In de uitzending geeft hij een opleiding aan twee motards die dingen naar een plekje bij de motorbrigade. De camera’s leggen mooi vast hoe Nick was: streng, maar ook een echte motivator die zichtbaar blij is wanneer zijn pupil slaagt in het examen. “Goed, hé! En nu ontstressen.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.