Tram zit vast in het zand in Middelkerke
Volledig scherm
Tram zit vast in het zand in Middelkerke © Benny Proot

Auto’s zitten vast in het zand en pendelbussen moeten onderbroken tramlijn ontzetten

Storm Odette blaast heel wat zand op de tramsporen tussen Oostende en Middelkerke waardoor de kusttram niet kan doorrijden. Tussen Oostende en Westende worden daarom pendelbussen ingezet. 

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 1. Lege winkelstraat en hotels worden overstelpt met annulaties: “Hopelijk laten mensen ons niet vallen”
  Oostende

  Lege winkel­straat en hotels worden overstelpt met annulaties: “Hopelijk laten mensen ons niet vallen”

  Op sociale media wordt een foto van een lege winkelstraat in Oostende gretig gedeeld. De sluiting van de horeca heeft dan ook grote gevolgen voor alle ondernemers in Oostende. De hotels kregen de voorbije dagen heel wat annulaties en ook de handelszaken zien een pak minder klanten. Ondertussen wordt creatief naar oplossingen gezocht om hotelgasten ter plaatse eten te geven in samenwerking met lokale restaurants. “Je begint je af te vragen of het wel de moeite is om open te blijven.”