De auto ging uit de bocht in de John Cordierlaan in Zandvoorde. In het verleden werden er al meermaals straatracers betrapt.
Volledig scherm
De auto ging uit de bocht in de John Cordierlaan in Zandvoorde. In het verleden werden er al meermaals straatracers betrapt. © Bart Boterman

Auto in gracht op plaats waar wel eens gestraatracet wordt: brandweer moet jongeren via koffer bevrijden

OostendeIn de John Cordierlaan in Zandvoorde, de industriezone waar de politie in het verleden al meermaals straatracers betrapte, is woensdagavond rond 21.45 uur een auto in de gracht gereden. De brandweer werd opgeroepen, omdat de inzittenden niet op eigen houtje uit de wagen raakten.

  1. Torhoutse twintiger opgepakt voor beramen van aanslag op minister Frank Vandenbroucke: “Hij was niet meer dan een meeloper”
    Brussel/Torhout

    Torhoutse twintiger opgepakt voor beramen van aanslag op minister Frank Vandenbrou­c­ke: “Hij was niet meer dan een meeloper”

    Kort voor de betoging tegen de coronamaatregelen afgelopen zondag in Brussel zijn twee verdachten opgepakt omdat gevreesd werd voor een aanslag op minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Eén van hen is D.C., een twintiger uit Torhout. “Maar met zo’n feiten heeft hij helemaal niets te maken”, zegt zijn advocaat.