Anneke Verkouille en haar man Johan Devylder brengen een dappere getuigenis over haar coronabesmetting. "Dankzij de zorgen van het AZ Damiaan kom ik dit te boven."
Volledig scherm
PREMIUM
Anneke Verkouille en haar man Johan Devylder brengen een dappere getuigenis over haar coronabesmetting. "Dankzij de zorgen van het AZ Damiaan kom ik dit te boven." © AZ Damiaan

Anneke lag 5 weken in coma en 3 maanden in ziekenhuis door corona: “Niet blind zijn voor de gruwel van het virus”

OostendeVan een dappere getuigenis gesproken. Anneke Verkouille lag meer dan een maand in coma en was ook verlamd door dat verdomde coronavirus. Ze is intussen aan de beterhand, maar nog altijd moet de sterke Oostendse dame revalideren. “Ik deel mijn verhaal om de bewustwording rond het virus hoog te houden. We mogen de ernst van de situatie niet onderschatten”, waarschuwt ze.

 1. West-Vlaamse gouverneur roept op om quarantaine strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”
  Oostende

  West-Vlaam­se gouverneur roept op om quarantai­ne strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”

  West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé roept inwoners op om de quarantaineregels strikt na te leven. Dat doet hij nadat een gezin uit Oostende begin mei positief testte op de Indiase variant van het coronavirus. Aanvankelijk werd gedacht dat er weinig risico was op verspreiding, maar blijkbaar hadden de mensen meer contacten dan aanvankelijk aangegeven.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan