Sandra Bekkari is niet van plan om in 2018 stil te zitten. "Hopelijk kan ik het evenwicht tussen werk en gezin blijven bewaren."
Volledig scherm
Sandra Bekkari is niet van plan om in 2018 stil te zitten. "Hopelijk kan ik het evenwicht tussen werk en gezin blijven bewaren." © Foto Noortje Palmers

"Ambitieus? Ja. Maar ik blijf een moederkloek"

WEST-VLAANDERENDe feestdagen zijn achter de rug, met alle culinaire uitspattingen die daarmee gepaard gaan. En dus regent het opnieuw goede voornemens, met fitnesscentra die hun abonneecijfer weer de hoogte in zien gaan. Maar wij hoeden ons liever voor crashdiëten of zuiveringsrituelen, en gingen eerst ten rade bij gezondheidscoach en voedingsdeskundige Sandra Bekkari (44). En natuurlijk ook om het even over dat topjaar van haar te hebben.

 1. Dierenrechtenorganisaties voeren actie tegen de komst van zalmkwekerij in Oostende: “Het wordt tijd om dit vissenleed ernstig te nemen”

  Dierenrech­ten­or­ga­ni­sa­ties voeren actie tegen de komst van zalmkweke­rij in Oostende: “Het wordt tijd om dit vissenleed ernstig te nemen”

  Dierenrechtenorganisaties hebben met een vijftigtal activisten actie gevoerd in Oostende naar aanleiding van de plannen om een zalmkwekerij op te starten in de haven van Oostende. Ze vroegen met hun actie op het Sint Petrus en Paulusplein aandacht “voor het vreselijke lot en onnoemelijk leed dat de zalmen in kwekerij Columbi Salmon te wachten staat.” De organisaties stellen zich daarnaast ook vragen bij de impact van zulke kwekerij op de natuur en omgeving. Vlaams minister Zuhal Demir buigt zich binnenkort over de milieuvergunning.
  Oostende
 1. RESTOTIP. Padrone in Ichtegem: “De chef wil een eigentijdse twist geven aan klassiekers... Hij slaagt er nog in ook”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Padrone in Ichtegem: “De chef wil een eigentijd­se twist geven aan klassie­kers... Hij slaagt er nog in ook”

  Toen Padrone in oktober 2022 de deuren sloot, zag het ernaar uit dat Ichtegem een bekend culinair adresje zou verliezen. Niet getreurd, want sinds begin dit jaar blazen Stefaan Moeyaert (49) en Kimberley Van Laarhoven (31) de brasserie langs de Diksmuidebaan nieuw leven in. Chef Bert Fichefet – die we ook nog kennen van De Roste Muis in Bekegem – stond er voorheen al achter het fornuis. Maar merken we in de nieuwe Padrone een verschil op ons bord?
  Ichtegem