Al 44 bedrijven kregen een gratis energiescan. Ze passeerden onder meer bij Alexander Piers, General Manager van Hotel Ostend (uiterst rechts). Verder op de foto: Charlotte Verkeyn (links) en Silke Beirens (rechts).
Volledig scherm
Al 44 bedrijven kregen een gratis energiescan. Ze passeerden onder meer bij Alexander Piers, General Manager van Hotel Ostend (uiterst rechts). Verder op de foto: Charlotte Verkeyn (links) en Silke Beirens (rechts). © rv

Al 44 bedrijven kregen een gratis energiescan: “Kleine ingrepen kunnen vaak al een verschil maken”

OostendeIn september 2021 lanceerde het Energiehuis Oostende, in samenwerking met het Economisch Huis Oostende, een oproep bij Oostendse kmo’s om een gratis energiescan te laten uitvoeren. Ondertussen werd het energieverbruik van zo’n 44 bedrijven onder de loep genomen.

  1. ‘Regenbooggemeente’ Oostende weigert homokoppel te erkennen als vaders van 4-jarige Rocco: “Eén van ons moet onze zoon adopteren: dit is te gek voor woorden”
    Oostende

    ‘Regenboog­ge­meen­te’ Oostende weigert homokoppel te erkennen als vaders van 4-jarige Rocco: “Eén van ons moet onze zoon adopteren: dit is te gek voor woorden”

    Uitgerekend op de dag van de Antwerp Pride gaat een oproep van Stefan Westerlinck (44) en zijn partner Kevin (39) viraal: het koppel uit Oostende kreeg het nieuws dat één van hen hun zoon Rocco moet adopteren. Ze raken immers niet allebei erkend als vader van de jongen van vier die via draagmoederschap in Amerika werd geboren. “Het is frustrerend dat net een ‘regenbooggemeente’ als Oostende hier geen voortrekkersrol in speelt”, zeggen ze.