OOSTENDE - Aerocircular mag op de luchthaven van Oostende vliegtuigen van Lufthansa ontmantelen, zo bevestigen Fabricio La Banca van Lufthansa en Koen Staut, CEO van Aerocircular (rechts)
Volledig scherm
OOSTENDE - Aerocircular mag op de luchthaven van Oostende vliegtuigen van Lufthansa ontmantelen, zo bevestigen Fabricio La Banca van Lufthansa en Koen Staut, CEO van Aerocircular (rechts) © TVA

Aerocircular mag vliegtuigen van Lufthansa ontmantelen op luchthaven van Oostende

Lufthansa Technik AG en Aerocircular ondertekenden een raamovereenkomst om vliegtuigen te ontmantelen op de luchthaven van Oostende. Het betreft zogenaamde ‘end-of-life’-vliegtuigen van de moedermaatschappij Lufthansa of mogelijk van andere luchtvaartmaatschappijen die Lufthansa Technik aankoopt voor wisselstukken.

0 reacties

 1. Mama’s helpen ook op Moederdag mee als vrijwilliger in vaccinatiecentrum: “Mijn zonen hebben een verrassing als ik thuis kom”
  PREMIUM
  Oostende

  Mama’s helpen ook op Moederdag mee als vrijwilli­ger in vaccinatie­cen­trum: “Mijn zonen hebben een verrassing als ik thuis kom”

  Op Moederdag zagen wij enkele straffe mama’s in het vaccinatiecentrum van Oostende, die hun ‘feestdag’ opofferden om vrijwillig mee te helpen. Marina Quartier en Sarah Schotte, de echtgenote van Bart Tommelein die net gevaccineerd is, hebben het er met veel plezier voor over. “Op deze manier kunnen we ook ons steentje bijdragen op weg naar een normaal leven.”
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den