Actievoerders voor vluchtelingen op Zeeheldenplein krijgen GAS-boetes

Een 30-tal actievoerders heeft op het Zeeheldenplein verzameld voor een actie van Kusten in Solidariteit: ‘Open de ogen, open de grenzen’. De samenkomst was niet aangevraagd en dus illegaal. De politie kwam snel ter plaatse. Hoewel de actievoerders op anderhalve meter van elkaar bleven rustig verliep, moesten ze onmiddellijk stoppen. Enkelen onder hen kregen een GAS-boete.

  1. Autoloze Oostendedag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”
    Oostende

    Autoloze Oostende­dag brengt heel wat volk op de been voor een middagje Nieuwjaar, Halloween of carnaval: “Na anderhalf jaar corona is het aangenaam om nog eens samen te komen”

    Naar aanleiding van de vele feestelijkheden die we het voorbije anderhalf jaar hebben moeten missen, werden in de Oostendse ontmoetingscentra themafeesten georganiseerd. Zo kon je Valentijn vieren in ’t Viooltje, Kerstmis in De Schelpe of Pasen in ’t Kasteeltje. De bezoekers konden dat allemaal best smaken.