Acht ondernemers uit de Oostendse horeca- en voedingssector stellen hun uniek afhaalmenu voor.
Volledig scherm
Acht ondernemers uit de Oostendse horeca- en voedingssector stellen hun uniek afhaalmenu voor. © Benny Proot

Acht Oostendse horecatoppers stellen puik afhaalmenu samen voor oudejaar: “Van cocktail tot dessert, iedereen draagt bij in geheel eigen stijl”

Oostende‘Ostend Finest Oedejoar’. Met die titel stellen acht toppers uit de Oostendse horeca- en voedingssector een uniek oudejaarsavondmenu voor om af te halen. Daarin zitten voor 99 euro zowel hapjes, vis- en vleesgerechten, desserts én een eetlustopwekkende cocktail vervat. “In amper twee dagen tijd hebben we samen dit concept uitgewerkt. Elke horecazaak draagt in zijn of haar eigen stijl bij tot het totaalconcept”, klinkt het eensgezind. Mooi detail: een deel van de opbrengst gaat naar de vzw Lichtbaken.

  1. 30 procent minder overnachtingen in West-Vlaanderen in coronajaar 2020: “Toch investeert toerismesector volop in de toekomst”
    West-Vlaanderen

    30 procent minder overnach­tin­gen in West-Vlaanderen in coronajaar 2020: “Toch investeert toerisme­sec­tor volop in de toekomst”

    Ondanks het moeilijke coronajaar 2020 blijft de toeristische sector bereid om te investeren”, zegt Sabien Lahaye-Battheu, voorzitter van provinciaal toerismebedrijf Westtoer. Dat heeft ruim 300 subsidieaanvragen ontvangen voor nieuwe toeristische projecten in West-Vlaanderen. Het aantal toeristische overnachtingen is in de hele provincie fors gedaald.
  1. Racistische man vernielt  buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
    Play

    Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

  2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
    Play

    Tornado richt enorme schade aan in Alabama