Igor Luypaert met de nieuwe elektrische bakfiets van Achiel Primeurs.
Volledig scherm
Igor Luypaert met de nieuwe elektrische bakfiets van Achiel Primeurs. © rv

Achiel Primeurs investeert in elektrische bakfiets voor leveringen: “We staan minder stil en geraken nu makkelijk tot aan de deur van horecazaken in de binnenstad”

OostendeDe bekende Oostendse winkel Achiel Primeurs levert voortaan ook elektrisch. Dat doen ze met een speciaal aangepaste elektrische bakfiets. “We zetten zo onze volgende stap naar een klimaatvriendelijke winkel”, vertel Igor Luypaert, mede-zaakvoerder.

  1. ASSISEN BRUGGE. “Waarom hebben ze papa dood gedaan?”: burgerlijke partijen aan het woord over zinloze en gruwelijke dood van Mihael (37)
    Middelkerke/Oostende

    ASSISEN BRUGGE. “Waarom hebben ze papa dood gedaan?”: burgerlij­ke partijen aan het woord over zinloze en gruwelijke dood van Mihael (37)

    Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben de burgerlijke partijen hun pleidooi gehouden. De advocaten van de nabestaanden zetten vooral de gruwel van de feiten in de verf. “Mihael Parrent is op een beestachtige manier om het leven gekomen”, klonk het. “Hij had 32 snijwonden, 31 steekwonden en 17 schrammen.” Eerder op de dag maakte de jury nog kennis met de triestige jeugd van Romuald Verburgh. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.