(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © Benny Proot

Aannemers kunnen nu eenvoudiger parkeerkaart aanvragen

OostendeHet aanvraagsysteem voor een tijdelijke parkeerkaart voor aannemers bij Streeteo werd — op vraag van Stad Oostende — vereenvoudigd. Aannemers die aan het werk zijn in een betalende parkeerzone in Oostende kunnen bij Streeteo terecht voor een tijdelijke parkeerkaart. Zo hoeven ze geen parkeertickets aan te kopen. Dat was tot nu toe een tijdrovende procedure.

 1. Eindelijk vollere kusthotels in verlengd weekend door opening terrassen: “Toeristen hebben veel goesting om te komen”
  Kust

  Eindelijk vollere kusthotels in verlengd weekend door opening terrassen: “Toeristen hebben veel goesting om te komen”

  De vele feestdagen in mei zijn doorgaans een geschenk voor de toeristische sector aan de kust. De verlengde weekends lenen zich ideaal voor een korte uitstap naar zee. De voorbije maanden lag de hotelbezetting echter opmerkelijk lager door de sluiting van de cafés en restaurants. Voor het hemelvaartweekend is er eindelijk beterschap in zicht volgens de cijfers van Westtoer. Het provinciebedrijf roept toeristen alvast op om zeker ook gebruik te maken van de druktebarometer zodat er voldoende spreiding is.
 2. REEKS. Onze 7 terrastips voor het beste uitzicht aan de kust
  PREMIUM
  Kust

  REEKS. Onze 7 terrastips voor het beste uitzicht aan de kust

  Waar beter vertoeven in eigen land dan aan zee? Nu de terrassen weer open zijn, is een uitstapje richting kust nóg aantrekkelijker. Maar op welk terras heb je nu het mooiste uitzicht? Of waar vind ik een speciale sfeer? Wij trokken met onze fotograaf op pad en zoeken de komende weken de leukste terrasjes uit in onze buurt. Deze week: van Knokke tot De Panne. Meer mooie terrassen, vind je in ons dossier Tournée Générale.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar