Khaldoon A.B. (38) uit Oostende heeft de moord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) bekend.
Volledig scherm
Khaldoon A.B. (38) uit Oostende heeft de moord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) bekend. © RV

Aanhouding moordenaar van Emmy (67) opnieuw met twee maanden verlengd: “Verslag van gerechtspsychiater zit nog niet in dossier”

OostendeDe 39-jarige man die meer dan een jaar geleden Emmy Geboers (67) om het leven bracht in Oostende, blijft twee maanden langer in de cel. Dat heeft de raadkamer in Brugge beslist. Khaldoon A. beweert met psychische problemen te kampen, waardoor de bevindingen van de gerechtspsychiater essentieel zullen zijn. Op zijn verslag blijft het evenwel nog wachten.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Moordenaar toont tijdens reconstructie hoe hij Emmy (67) doodt en haar lichaamsresten in Spuikom dumpt
  PREMIUM

  Moordenaar toont tijdens reconstruc­tie hoe hij Emmy (67) doodt en haar lichaams­res­ten in Spuikom dumpt

  In Oostende is woensdag de reconstructie gehouden van de gruwelijke moord op Emmy Geboers (67). De vrouw, die in een appartement in de Voorhavenlaan in de Vuurtorenwijk woonde, werd begin maart om het leven gebracht door haar bovenbuur Khaldoon A.B. (39). De man moest woensdag tot in detail naspelen hoe hij de onschuldige vrouw om het leven bracht, in stukken sneed en haar stoffelijke resten in de Spuikom dumpte.
 2. Buurvrouw over gruwelijke moord op Emmy (67): “Khaldoon was een goeie jongen, maar de jongste maanden nog een schim van zichzelf. Zijn blik was veranderd”
  PREMIUM

  Buurvrouw over gruwelijke moord op Emmy (67): “Khaldoon was een goeie jongen, maar de jongste maanden nog een schim van zichzelf. Zijn blik was veranderd”

  Khaldoon A.B. (39), verdacht van de gruwelijke moord op zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) in residentie Portofino in de Voorhavenlaan, is na vijf uur verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter. Eerder bekende hij al dat hij haar lichaam in stukken sneed en dumpte in de Spuikom, waarop donderdagvoormiddag menselijke resten zijn bovengehaald uit het bassin. “Khaldoon was nochtans een goeie jongen. Maar de laatste maanden was hij nog een schim van zichzelf. Het ging enorm steil bergaf. Je zag het aan zijn gezicht. Zijn blik was compleet veranderd”, zegt Josiane, onderbuur van de gelijkvloerse verdieping.