Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

46 werkgevers zoeken mensen tijdens Jobbeurs in de Diaz Arena

OostendeOp donderdag 19 mei organiseert Jobevents.be, in samenwerking met Het Economisch Huis Oostende, VDAB en ACV een grote jobbeurs in Diaz Arena van KV Oostende. De beurs vindt plaats tussen 13 en 16.30 uur.

 1. 60 kandidaten nemen deel aan testdag van Oostendse politie. “Ideaal om kennis te maken met de selectieprocedure”
  Oostende

  60 kandidaten nemen deel aan testdag van Oostendse politie. “Ideaal om kennis te maken met de selectie­pro­ce­du­re”

  Een 60-tal kandidaten kwamen woensdag naar de Koninklijke Stallingen kennismaken met de selectieprocedure om te starten aan een politiecarrière. De deelnemers konden al eens de sportproef afleggen en kijken of ze fit genoeg zijn om te slagen. Er waren daarnaast ook politie-inspecteurs om op alle vragen van de kandidaten te antwoorden. De Oostendse politie kampt met een personeelstekort en hoopt op deze manier meer mensen warm te maken om deel te nemen aan de proeven.
 1. Oostendse buurtbewoners protesteren tegen padelveld: “Hoe is dat mogelijk, er is nog geen bouwaanvraag ingediend”
  Oostende

  Oostendse buurtbewo­ners proteste­ren tegen padelveld: “Hoe is dat mogelijk, er is nog geen bouwaan­vraag ingediend”

  Een zestiental bewoners van de woonwijk Baanhof en Stuiverstraat in Oostende kwamen vandaag op straat om hun ongenoegen te uiten tegen een site met een tiental padelvelden. Geluidsoverlast en verkeersdrukte zijn de voornaamste bezorgdheden. Schepen van Ruimtelijke Ordening Kurt Claeys (Open VLD) zit ermee verveeld: “Er is nog geen dossier maar wel al protest. Pas als we weten wat de plannen zijn kunnen we argumenteren.”
 2. FlixBus met drie West-Vlamingen aan boord knalt tegen brugpijler in Noord-Frankrijk: “Hopelijk komt het goed met de zwaargewonde slachtoffers”
  Brugge/Oostende

  FlixBus met drie West-Vlamingen aan boord knalt tegen brugpijler in Noord-Frankrijk: “Hopelijk komt het goed met de zwaargewon­de slachtof­fers”

  Een Brugs koppel en een Oostendenaar zijn maandagvoormiddag aan de dood ontsnapt bij een zwaar busongeval in het Noord-Franse Libercourt. De chauffeur ramde tot twee keer toe een brugpijler, maar kon z’n bus alsnog op de pechstrook tot stilstand brengen. “Hij moet in slaap gevallen zijn”, vertelt Tiemy Obers (33), die er met z’n vriendin een dagje Parijs had opzitten.