Het gerechtsgebouw in Brugge.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Brugge. © SDVO

37 maanden cel voor man die vriendin bewerkte met plank en haar neerstak met broodmes

Een 44-jarige Oostendenaar heeft in de Brugse rechtbank een effectieve celstraf van 37 maanden gekregen voor een poging tot doodslag op zijn vriendin. B.D. sloeg de vrouw eerst met een plank in het gezicht om haar een dag later met een broodmes te lijf te gaan.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Hostel De Ploate geeft studenten een plek om te blokken: “Een aangename studeerplek doet studeren”
  Oostende

  Hostel De Ploate geeft studenten een plek om te blokken: “Een aangename studeer­plek doet studeren”

  Vanaf maandag 16 mei tot en met vrijdag 1 juli zijn studenten welkom in twee zaaltjes van de Oostendse hostel De Ploate in de Langestraat 72 om er in groep te studeren. Op vertoon van hun studentenkaart krijgen ze er een leuke studeerplek in een unieke setting, gratis Wi-Fi, koffie, water en thee aangeboden. Dit initiatief kadert binnen een grotere actie van De Vlaamse Jeugdherbergen (VJH), waarbij 8 hostels verspreid over Vlaanderen en Brussel hun deuren openzetten voor blokkende studenten.