De onbkende vrouw werd op 6 augustus aangetroffen in Oostende.
Volledig scherm
De onbkende vrouw werd op 6 augustus aangetroffen in Oostende. © RV

25-tal tips na aantreffen van levenloos lichaam in Oostendse havengeul: "Maar overleden vrouw is nog niet geïdentificeerd”

OostendeDe federale politie heeft een 25-tal tips ontvangen, nadat vrijdag een opsporingsbericht werd verspreid rond een onbekende vrouw. Haar lichaam werd op zaterdag 6 augustus aangetroffen in de havengeul van Oostende. Een identificatie leverde het opsporingsbericht nog niet op.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.