De moeder van het dodelijk verkeersslachtoffer verlaat de rechtbank
Volledig scherm
De moeder van het dodelijk verkeersslachtoffer verlaat de rechtbank © Mathias Mariën

22-jarige vrijgesproken na dodelijk ongeval beste vriend tijdens vermoedelijke straatrace

Een 22-jarige man uit Oostende is vrijgesproken voor het dodelijk ongeval van zijn collega en beste vriend na een straatrace in De Haan. Mustafa Al-Furaji (19) kwam daarbij op 4 november 2015 om het leven toen hij met zijn wagen in de gracht belandde en verdronk. 

0 reacties

 1. Indiase coronavariant duikt op in Nieuwpoort en Oostende: “Vermoedelijk zijn er nog meer besmettingen”
  Oostende/Nieuwpoort

  Indiase coronavari­ant duikt op in Nieuwpoort en Oostende: “Vermoede­lijk zijn er nog meer besmettin­gen”

  In Nieuwpoort is een vrouw besmet geraakt met de Indiase variant van het coronavirus. Samen met haar man runt ze in Nieuwpoort-Stad een nachtwinkel. Die heeft de burgemeester uit voorzorg laten sluiten. Ook in Oostende kwam een gezin terug met symptomen na een familiebezoek in India. Ondertussen zou er ook al een tweede besmettingshaard zijn in Oostende, omdat de familie de quarantaine minder goed heeft nageleefd dan ze had aangegeven.
 2. Hier kan je echt niet naast kijken: 3.000 papieren bootjes vormen duidelijke boodschap tegen holebi- en transgenderhaat
  Oostende

  Hier kan je echt niet naast kijken: 3.000 papieren bootjes vormen duidelijke boodschap tegen holebi- en transgen­der­haat

  Aan de balustrades op de zeedijk bij het Kursaal Oostende hangt een regenboogvlag van maar liefst 200 meter lang. 3.000 gekleurde papieren bootjes vormen het welbekende symbool van de LGBTI+-gemeenschap. De leerlingen van het GO! Athena pakken tegelijk uit met een verhalenroute rond hetzelfde thema. “We hebben gebrainstormd met Sam Bettens", vertellen de leerlingen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”